recenze

AGwaK4: Herbert's Island Adventure

AGwaK4: Herbert's Island Adventure

Plošinovka, která vychází z populární série „A Game with a Kitty“. Tentokrát je titul ozvláštněn použitím technologie Unity 3D. Jde se hopsat s hrochem Herbertem po několika různých úrovních.
V principu tu máme arkádovou skákačku, ve které se zhostíte role hrocha jménem Herbert. S tím budete muset překonávat nástrahy v podobě jam, plošinek posuvných kamenů, výtahů a vůbec všeho, co se vás snaží zničit a rozplácnout na dva malé hrošíky. A samozřejmě nechybí i nějaká ta likvidace nepřátel.
Co byste během průchodu levely neměli ignorovat, jsou peníze ve formě zelených mincí, za které si lze dokoupit třeba další život, a zelené koule. V každém levelu jich je několik a jsou více či méně skryté. Každopádně je (jako já) nenechávejte zbytečně ladem. Budou se hodit k postupu dál.

Ona je to hodně taková klasika, navíc pokud jste hráli předchozí hry ze série AGwaK. Tvůrce v tomto případě ale vsadil na neotřelou grafickou stránku, kdy používá 3D grafiku s využitím enginu Unity 3D, a 2D obrazovek. No, zajímavé a hratelné.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

Petulinda

Petulinda | 30.11.17 v 18:22

Ujde

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 11.08.16 v 17:51

zahraju si


galerie

AGwaK4: Herbert's Island Adventure AGwaK4: Herbert's Island Adventure AGwaK4: Herbert's Island Adventure AGwaK4: Herbert's Island Adventure AGwaK4: Herbert's Island Adventure AGwaK4: Herbert's Island Adventure