recenze

The Ultimate Celebration

The Ultimate Celebration

Chystá se velká oslava, vaše oslava, ale nikdo z vašich kamarádů tu není. To je práce pro vás, proskákat celý svět a shromáždit, posbírat je všechny. Extrémně povedené, extrémně dynamické.
The Ultimate Celebration vás zavede do hopsačkové hry, kde po pár skocích budete řešit jiný problém. Navštívíte totiž vše, od podzemí, vody, lesy, až po nebeská oblaka. Všude na vás čeká nějaký člověk, nebo zvíře, kteří se třesou a těší na vaši párty. Právě úžasná proměnlivost světa je ta největší přednost hry. Když putujete do podzemí, čekají na vás jiní nepřátelé a jiné překážky než třeba na povrchu. Po sebrání kámoše se hopsajíc přesunete dál na povrch, nebo rovnou do nebe, prostě kam se vám zachce. Vše je příjemně otevřené a zajímavé. Zajímavý je fakt, že nemůžete umřít. To je vítaná změna, hlavně z pohledu lidí, kteří se po prvním dohrání pokusí hru porazit na čas. Ale z druhého pohledu tu není poté taková ta klasická výzva, nepřátelé vám tedy neublíží, ale pouze zdrží. Ještě dávám obrovské plus za parádní hudbu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Petulinda

Petulinda | 30.11.17 v 18:21

Fajn


galerie

The Ultimate Celebration The Ultimate Celebration The Ultimate Celebration The Ultimate Celebration The Ultimate Celebration The Ultimate Celebration