recenze

80 in 1 Best Flash games

80 in 1 Best Flash games

A máme tady další ze série X v 1, až na to, že tentokrát to není deset, ale osmdesát! Osmdesát flash her, které určitě dobře znáte, si nyní můžete stáhnout a zahrát na svém počítači. Setkáte se s Jewel Quest a mnoha jinými. Pro malé i velké, zkrátka pro všechny.
Je skvělé, že můžete mít doma své oblíbené flashovky a nemusíte už chodit na Internet, abyste si je mohli zahrát. Představuji vám nejnovější sérii, kde jsou hry přehledně členěny do sekcí jako například arkády, dětské hry nebo hry sportovní. V podtsatě jde o seskupení všech těch minulých sérií 10 in 1. Ale samozřejmě i něco nového. Můžete si zahrát pexeso, hledat rozdíly mezi obrázky nebo si zastřílet na mimozemšťany a roboty. Dále tady máme všemožné skládanky a puzzle, koulovačky atd. Na co si vzpomenete. Každá hra bývá od různého tvůrce, a proto je zde velká pravděpodobnost, že si naleznete právě tu svou, která vás pobaví. Mnohé jsou jedny z nejlepších, které najdete, jiné odpovídají průměrnosti a pár jich je samozřejmě podprůměrných a velmi jednoduchých jak graficky, tak dějově. Ale těch je v téhle sérii méně. Takže směle do toho. Která se líbí vám?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

tonda | 17.09.09 v 15:36

dekuji

sklo | 18.10.08 v 18:45

Ahoj, nevíte někdo, jak se dostat přes 4. úroveň hry The Doors? Nějak to souvisí s trezorem, ale nepřišla jsem na kód. Díky.


galerie

80 in 1 Best Flash games 80 in 1 Best Flash games 80 in 1 Best Flash games 80 in 1 Best Flash games 80 in 1 Best Flash games

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce