recenze

Hyperballoid 2 - Time Rider

Hyperballoid 2 - Time Rider

Arkanoid se spoustou bonusů, ve skvělé grafice a s neuvěřitelným počtem levelů. Zkrátka rozbíjení cihliček tak, jak ho máme rádi a jak se na hru tohoto typu v moderní době sluší a patří. Připočteme-li i několik druhů obtížnosti, je o zábavu postaráno.
Na jedné straně parádní hratelnost a grafika, na té druhé (prudící) reklama. Ano, je to hra sponzorovaná My Play City.

Máte Plošinku, balónek a před sebou krásnou scenérii poskládanou z různě barevných cihliček. Až mi je trochu líto všechno zničit, ale princip hry si žádá své. Takže musíte odrazem míčku od plošiny trefovat (a tím ničit) rozsáhlí komplex cihel, drahokamů a různých zdí.
Starý dobrý systém je vylepšen několika aspekty. Z některých objektů padají bonusy, které například přidají kanón nebo plamenomet k vaší plošince, dají ji magnet nebo rozštěpí balónek na tři poletující verze. Naopak se dočkáte i negativních „vylepšení“, které vás v praxi pak jistě nepotěší :-).
Znáte takový ten moment, kdy už vám zbývá jen pár kvádříků a ne a ne se do nich trefit? Hra vám v takovém případě shovívavě nabídne postup do dalšího kola, což je určitě sympatické a neztratí se spád titulu.

Samostatným aspektem je grafika. Brilantně barevná a originální. Různé motivy se střídají, všechna světélka blikají a… zkrátka se na to moc dobře kouká. Navíc si můžete zvolit, do jakého světa se vrhnete a až v něm vás čeká padesát úrovní. Mezi těmito světy se lze navíc vracet, takže až vás přestane bavit jeden, z hlavního menu se přesunete jinam.
Různé druhy cihliček přinášejí různé bonusy a drahokamy. Nejužitečnější jsou ty fialové, které vám přidávají život, a všichni víme, jak snadno může pár míčků zbytečně propadnout, ne?

Krásně zpracovaný arkanoid, který kazí jen nechtěná reklama. Ale za ta léta si na to člověk zvykne… když je to zadarmo.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Hyperballoid 2 - Time Rider Hyperballoid 2 - Time Rider Hyperballoid 2 - Time Rider Hyperballoid 2 - Time Rider Hyperballoid 2 - Time Rider

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce