recenze

The Outpost

The Outpost

Máte jasný úkol. Zlikvidovat nepřátelskou základnu! Se svým tankem můžete dle libosti ničit ufonské talíře a jejich útočná děla. Pomozte lidskému osazenství tanku a pojďte na ty slizouny!
Po spuštění hry si musíte chviličku počkat. Bez jakéhokoli důvodu se tak třicet sekund budete dívat na úvodní obrázek, potom dalších třicet sekund budete studovat ovládání. Teprve potom se objevíte uprostřed vřavy, hluboko za nepřátelskými liniemi, přímo v jádru nejhorší nepřátelské základny. Abych nepřeháněl, zas tak hrozné peklo to není :o). Alespoň ne takové, které se spustí v Tank-X Defender. Důležité je umět řádně využít schopnosti vašeho tančíku. Máte totiž otočnou střílnu. Levým tlačítkem myší otáčíte doleva, pravým doprava. Střílíte nejlépe tlačítkem prostředním, pokud ho nemáte, postačí klávesa mezerník. Kurzorovými šipkami standardně uvádíte vozidlo v pohyb.

Co musíte konkrétně udělat pro vítězství? Rozsekat celou nepřátelskou základnu a navíc ještě sestřelit pár talířů. Není to zas tak obtížné, na druhý pokus věřím, že hru do deseti, patnácti minut zdoláte. Tedy pokud jste dobří a nenecháte do sebe zbytečně pálit. To vám jinak bouchne tank přímo pod vámi a misi nedokončíte. Máte totiž k dispozici jedno vozidlo, jeden život. Skoro tak, jak je tomu ve skutečnosti :o). Tedy až na ten kus bojového šrotu. Hudba hraje při zmíněné minutové pauzičce před hrou, v boji jsem ho buď nezaregistroval, nebo ho přehlučela siréna ohlašující můj příjezd do epicentra nepřátel. Graficky to není nejhorší. Efekty jsou pěkné. Střílení je uděláno pěkně, sestřelení talíře je opět doprovázeno bohatými vizuálními hody. Eliminace budov a věží přináší spoustu bordelu padajícího k zemi :o).

Co více dodat? Nejde o žádný skvost, na svou velikost má zatraceně krátkou hratelnost. Pokud máte rychlou linku, či nejste zas tak zběhlý v likvidaci ufonů, tak ale doporučuji. Chvilku pobaví.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie