recenze

Steel Storm Episode I

Steel Storm Episode I

Paráda, parádička, tak by se dala nazvat takhle freeware hra, tedy aspoň první epizoda. Spousta výbuchů, střel, budov a jednotek. To celé čeká na pilota jednoho bojového letounu. Jedná se sice o trošku futuristický počin, ale sami uvidíte, že se tu kloubí i staré prověřené principy.
Pokud již nějakou dobu hledáte solidní střílečku, kde ovládáte malou stíhačku, která je schopna všeho, pak už dál hledat nemusíte. Jedná se o hru, která je rozdělena na dvě části, první epizoda je zcela zdarma a druhá bohužel placená. Pokud vám to však nevadí, pusťte se do stahování té první části.
Hra je rozdělena do šesti misí a doba hraní je celkem slušná, dala by se počítat na více jak hodinu dvě. Zaleží na vás, jak si s mapami vyhrajete. Jak už jsem naznačil, ovládáte malou stíhačku a vaším úkolem je většinou zničit vše ve vaší cestě. Od obranných věží až po různá vozítka. Většina budova je také zničitelných, takže si opravdu užijete hromadu výbuchů. Můžete mít až 6 zbraní a jejich výběr je pouze na vás. Umělá inteligence není nějak ohromující a tak vás spíše potrápí větší počty nepřátel.
Hra je pro Windows, Linux i Macintosh, ale je potřeba si stáhnou různé verze. Zde vám nabízíme pouze Windows verzi. Hardware nároky jsou krapánek vyšší, ale dá se to utáhnout i na slabších počítačích.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

Steel Storm Episode I Steel Storm Episode I Steel Storm Episode I Steel Storm Episode I