recenze

Out Rage

Out Rage

Každý z nás chlapů se jistě v životě už párkrát popral. Někdo z toho vyrostl, někdo ne, ale určitě se v každém z nás občas objeví trochu té agresivity, která musí ven. A proto si raději zahrajme Out Rage, než abychom mlátili reálné lidi, ne?
Sledujíce grafiku z dnešní hry musím doznat, že její zaoblené mírně renderované tvary mi připomněly dobu, ve které jsem se zaujetím hrál hru jménem Ečstatica. Ovšem to nebyla bojovka jako dnes.

Prvním zajímavým úkazem Out Rage je přítomnost příběhu. Někdo má příběhy ve hře rád, někoho zdržují, každopádně jsou vybočením ze šedivého průměru. Ve hře ovládáme mladého jankovitého bojovníka, který prochází územím plným prapodivných příšer a příšeráků. Jeho jediným – zato dostatečně náročným – úkolem je všechny vymlátit, zadupat, eventuálně rozsekat. Graficky se nejedná o žádné extrémní orgie, ale rozhodně se na Out Rage dá dívat bez nebezpečí oslepnutí. Hratelnost je od počátku motivační, pravdou ovšem je, že se po určité době, která může být u každého hráče variabilní, dostaví takový ten pocit „tohle už jsem viděl, co bude dál?“

EMC nejsou neznámou na freeware vývojářském poli a i dnes odvedli velmi dobrou práci. Pokud jste ochotni stahovat téměř 60 MB živé váhy, jen se račte podívat!

stáhnout hru
Marian

autor
/ Marian

Skóre

79 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

Rednak | 22.10.07 v 13:46

Táto hra je skutočná pecka.
Je dobre premyslená.

Manfred | 16.09.06 v 17:51

Já druhý!

:D | 16.09.06 v 00:08

sem prvnííí :D:D:D


galerie

Out Rage Out Rage Out Rage Out Rage Out Rage

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce