recenze

Kapitan Binarny / Captain Binary

Kapitan Binarny / Captain Binary

Co myslíte, umí naši severní přátelé dělat dobré hry? Výborné hry? Skvělé hry? Já bych řekl, že rozhodně ano. Kapitan Binary je toho dobrým příkladem! A proto dámy a pánové neváhejte a klikněte na recenzi! Nebudete litovat:-)!
Země je napadena vesmírným neřádem. Valí se sem po desítkách, stovkách a tisících. "Kde je Superman?", ptají se vyděšení lidé. Ten jim z Hollywoodu vzkazuje, že nemá čas, protože natáčí nový film. A tak na scénu přichází nový superhrdina Kapitan Binarny. Čekají ho 3 obtížné levely, které jsou plné různorodých vetřelců a ti mají jediný úkol - zničit kapitána! Když se náš nový superhrdina doplazí s jazykem na vestě na konec kola, tak ho ještě čeká nějaký macatý boss, který dokáže pěkně napnout nervy.

Kapitan Binarny je klasická střílečka, ve které procházíte zprava nalevo. Kosíte jednoho šmejda za druhým a vyhýbáte se nepřátelským střelám. Vše je to zabalené ve výborné cartoonové grafice. Hudba a zvuky jsou také výtečné. Přesto jsem na pár problémů narazil. Zamrzelo mě, že nejdou definovat klávesy. Nastavení kurzorovek, Ctrl (střelba), Shift (granát) a mezerník (skok) je trochu nešikovné a to hlavně v situacích, kdy se na vás valí desítky nepřátel ze všech možných směrů!

A verdikt? Dávám jednoznačně velké plus. Veškerá ta omáčka (grafika, hudba...) je super a hratelnost výtečná. Škoda, že se v některých momentech stává tato hra dost nepřehledná. Přesto dávám s klidným svědomím 87% a doufám, že toto vysoké číslo bude pro naše čtenáře jasným signálem k vyzkoušení této gamesy...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

oskarek1 | 20.07.07 v 10:01

moc dobra hra


galerie

Kapitan Binarny / Captain Binary Kapitan Binarny / Captain Binary Kapitan Binarny / Captain Binary Kapitan Binarny / Captain Binary

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce