recenze

DragonBall vs Street Fighter III

DragonBall vs Street Fighter III

Drsná a svižná mlátička s více jak třiceti charaktery ze série DragonBall a Street Fighter. Další klasická MUGENovka, která vás svým tempem nenechá vydechnout. A to jak hratelností, tak herními módy. Tak jdeme do boje.
Jestli máte v oblibě bojovky v enginu MUGEN, pak se můžete těšit na další slušný kousek.

Jste připraveni to nandat všem soupeřům? Výběrem postav hra rozhodně neurazí. Jakožto větší fanda Street Fighteru jsem se orientoval na tuto sféru a z toho mého základu nechybí nikdo (Ryu, Ken, Guile, Chun Li), snad jen E. Honda.
V hlavním herním módu se po výběru postavy následuje sled soubojů proti postupně přicházejícímu zástupu soupeřů, kteří se tvoří z protivníků obou sérií. Tím přecházíme k hlavní náplni a hratelnosti.

Samozřejmě je podstatou hry nakopat do slabin a dalších částí těla vašeho soka a postoupit dále, kde se vše opakuje. Ovládání vám velmi brzy přejde do ruky, a pokud jste již absolvovali titul podobného žánru a ve stejném MUGEN enginu, pak nebudete mít žádný problém. Také základní kouzla brzy objevíte v takovém tom zběsilém mačkacím stylu „šipka sem, šipka tam, do toho nějaká úderová klávesa“. Skutečně to není těžké. Na rozdíl od brutálních kombíček, která jsem ještě neobjevil. Naštěstí (nebo bohužel) je používají vaši protivníci, tak se alespoň v jejich podání pokocháte, jak všechno svítí, září a ubírá množství životů :-).
Ještě k ovládání. Líbí se mi rozdělení na údery rukou a údery nohou. Dává vám to jakousi jistotu k provádění kombíček, která chcete.

Když vás omrzí hra proti počítači a jeden na jednoho, jsou tu další herní módy. Kooperativní mód, boj proti dvěma, survival a samozřejmě multiplayer proti kamarádovi.

Celkově de facto hra nepřináší nic nového, což je dáno také klasickým enginem, ale pro fanoušky je to jednak nutnost, jednak je to (jako vždy) rychlá a svižná bojovka, která rozhodně neurazí.



stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 04.09.16 v 15:10

bojovka


galerie

DragonBall vs Street Fighter III DragonBall vs Street Fighter III DragonBall vs Street Fighter III DragonBall vs Street Fighter III DragonBall vs Street Fighter III DragonBall vs Street Fighter III

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce