recenze

Brouk Matrix

Brouk Matrix

Matrix mánie se s námi táhne již delší dobu a zřejmě se ji jen tak nezbavíme, jak ostatně dokazuje dnešní hra Brouk Matrix. Možná se podivujete nad názvem hry, ale nebojte se. Budete se divit mnohem více, jakmile tuto gamesku spustíte.
Brouk Matrix se řadí do kategorie frenetických stříleček, kdy prostě nemáte šanci nad množstvím nepřátel vyhrát, a tak se aspoň snažíte jejich počet co nejvíce snížit dříve, než-li umřete. Pan Hamburger, hlavní hrdina Brouk Matrix, má proti přesile brouků (nečertěte se, já říkal, že budete překvapeni) pistoli, s níž mnoho nezmůže. Naštěstí, hra obsahuje několika vteřinové zpomalení času (bullet-time), které vám nejednou zachrání kůži.

Technické zpracování je rozporuplné - zvuky jsou perfektní (sice je vystřižená z filmu, stejně jako ostatní zvuky, ale to zase tolik nevadí), bohužel, grafika je na tom mnohem hůře. Brouk Matrix je vcelku zajímavou střílečkou, která nabízí pár zajímavých možností, ale dříve či později omrzí. Počítejte ale s tím, že než se tak stane, budete se příjemně bavit!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Marian | 18.04.07 v 13:14

Stáhni si ji (ikona s disketou a číslem 5.4 MB na této stránce), pak nainstaluj k sobě na (spusť soubor brouk matrix.exe) a pak už jen hraj...

ludek5 | 18.04.07 v 12:37

nevim jak spustit hru


galerie

Brouk Matrix Brouk Matrix Brouk Matrix

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce