recenze

Ghostbusters Remake

Ghostbusters Remake

Velice povedený remake, který vás krůček po krůčku provede rolí krotiletů duchů. A můžete si být jistí, že tato úloha nebude vůbec snadná, protože kromě samotného chytání nemrtvých, musíte prohlubovat i celkové schopnosti svého týmu.
Důležitou roli hraje zejména výbava a další faktory. Než se vydáte na lov, musíte mít vhodné vozidlo a schopné jedince. Poté byste měli dbát na to, abyste měli vhodné prostředky k odchytu. Vše totiž probíhá tak, že na hrací ploše před sebou vidíte mapu a na ní několik klíčových objektů, které čas od času napadne někdo ze záhrobí. A máte příležitost ukázat, co ve vás vězí. Stačí se tedy k tomuto místu vydat, absolvovat menší mezihru (vhodná pro zvýšení příjmů) a poté jen odhadnout správnou příležitost a svého protivníka odchytit. Získáte samozřejmě zaslouženou odměnu a vše můžete používat na vylepšení. Rád bych také dodal, že gameska byla určená do soutěže Retro Remakes 2006 a autor Trevor Storey v ní dokázal, že se pomalu a jistě stává mezi autory živoucí legendou. Ghostbusters se totiž velice povedl.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

patrik | 13.12.06 v 13:25

chci si zahrád hru

fishtamin | 01.11.06 v 14:26

fakt dobry remake! Vydrzela jsem to hrat skoro 4minuty :( a peknej vopruz, tahle hra by si zasloužila qualitnejsi novy kabatek. davam 30percent za snahu ... :(


galerie

Ghostbusters Remake Ghostbusters Remake Ghostbusters Remake

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce