recenze

Blue Panzer 3D

Blue Panzer 3D

Existují hry, pro které je jedinou skálopevnou veličinou příběh. Něco, co hráče žene dál. Existují však i hry, které jsou přesně pravým opakem, a nejde v nich v podstatě o nic. To však neznamená, že to nemůže být zábava.
Každý má ve svém životě chvíle, kdy by nejraději s něčím třískl o zem, do něčeho (případně někoho :) kopl, či si jinak vybil svůj vztek. A přitom to jde tak jednoduše; stačí zasednout ke svému počítači, a na něm spustit jednu z nepřeberného množství her, ve kterých jde v podstatě jen o ničení soupeře.

Přesně takovým titulem je i Blue Panzer 3D, ve kterém musíte pomocí svého tanku zničit dorážející nepřátelé. Jeden důležitý faktor musím uvést hned zkraje: nikdy nevyhrajete. Je to pravda, hra je naprogramována tak, aby hráč prostě nemohl zvítězit; další a další tanky se objevují pořád dokola, a takový masakr prostě nelze ustát. Můžete se tak alespoň pokusit nahrát nějaké slušné skóre.

K dispozici je pouze jedna aréna, kde se celé to šílenství odehrává. Tanky jsou pak vybavené několika zbraněmi, konkrétně základním kanónem, ničivými granáty a zákeřnými minami, které během hry pokládáte. Oči tedy musíte mít otevřené, a to zejména i kvůli krabicím s životy, jež mnohdy představují další minuty hraní. Grafické zpracování je na průměrné úrovni, nicméně mohutné výbuchy vypadají přímo úžasně. Blue Panzer 3D je klasickou chvilkovou záležitostí, která víc než na několik minut nepobaví. Bohužel.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

Blue Panzer 3D Blue Panzer 3D Blue Panzer 3D

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce