recenze

3 Foot Ninja

3 Foot Ninja

Chcete se stát neohroženým Ninjou? Vezměte dvě nabroušené šavle a vydejte se na kouzelné dobrodružství, na jehož konci získáte pět svatých svitků Draka. Láká vás tato představa? Nenechte si ujít jedinečnou příležitost ve hře 3Foot Ninja od Miniclipu..
Pokusil jsem se nastínit hrubý děj celé hry. Již jsem dokonce naznačil, že se bude jednat o další flashovské dílko od Miniclipu. Připomenu, že zde na našem serveru můžete najít i další hry od těchto výrobců, jako Monkey Lander, Zed nebo Aqua Energizer. Všechny se vyznačují skvělou hratelností a zpracováním. Ani tentokrát tomu nebude jinak. Podobné hry jako ta dnešní najdete například pod názvem Little Fighter 2. Tak jdeme na to!

Jakmile soubor spustíte, objeví se logo výrobců a hned za ním i úvodní obrazovka s pěkným obrázkem. Najdete zde pár odkazů. Než se vydáte za dobrodružstvím, musíte si ještě navolit jednu ze tří obtížností. Doporučená je ta střední, ale je to na vás. Pak už se přesunete přímo do hry. Hrajete za malého černovlasého Ninju. Ale nejsem si zcela jist pohlavím ;). K dispozici máte dvě šavle. Svého bojovníka ovládáte šipkami a také klávesami A,S,D. Každá umí něco jiného a při správné kombinace dokážete vytvořit překvapivé chvaty a údery. V této gamesce rozhoduje hlavně rychlost. Při své strastiplné cestě máte za úkol posbírat pět někde kolem se nacházející zlatých svitků Draka, které se ztratily za zvláštních okolností. Při svém putování ale narazíte na nemalý odpor. Budete se muset měřit s protivníky, dalšími bojovníky a ti mají za úkol vám zabránit v dalším postupu.

Musíte s nimi udatně bojovat a vězte, že nakonec není nemožné je porazit. Ale i oni vám mohou ublížit. Proto si dávejte pozor na své zdraví. Můžete ho také občas doplnit sebráním amuletu. Budete procházet spoustou jednotlivých míst, kde narazíte na různé obludy, třeba na plivajícího ďábla nebo úplně na konci na velkého štíra. Toho porazit bude pochopitelně nejtěžší, ale když uspějete, pak jste dokončili hru a získali jste zpět svitky. Ano, tím hra končí. Obsahuje tedy jakousi první kapitolu s několika oblastmi. Celá cesta se dá ale podniknout během několika málo minut, nebo jsem byl tak dobrý? ;) Princip je snad jasný a věřím, že se budete orientovat i v přehledném okně. Najdete zde informace o počtu svitů a zdraví vás a protivníka, se kterým právě bojujete...

Grafika je moc hezká, i když není 3D. Hold Flash, vždycky je na co se dívat. Určitě vám tuhle gamesku vřele doporučuji. Je vskutku originální, zpracování je skvělé a o hratelnosti a zábavnosti ani nemluvím. Sice by mohlo být přítomno trochu více oblastí, ale co byste od takové minihry čekali? Určitě vás na nějakou tu chvíli zabaví. Takže stahujte, soubor není zase tak moc velký...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

spider | 28.09.03 v 14:19

Ivane, tak ty seš jasnej. nazdar vole !!!!!!!!!!!!!!!!

Mirek | 10.06.03 v 12:26

mate moc dobrou stranku

Mu-Nan | 09.06.03 v 21:44

Me to stahnout jde v pohode ;-)

ivan | 09.06.03 v 10:15

nejde mi to stáhnout dneska mi nejde nic stáhnou jek to????????


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce