recenze

Battle Stormer Classics

Battle Stormer Classics

Spawn bojuje proti Darth Vaderovi? A co je tohle… Captain America nakopává zadek Robotnikovi? No to je opravdu mišmaš, ale naprosto skvělý. Bojová hra, která oslavuje mnoho slavných postav a to nejen z her.
Potřebuje někdo snad víc pro skvělou hru? Kde jinde se sejdou jedny z nejznámějších postav světa komiksu a her za posledních 20 let? Pravda, někteří mi tam chybí, ale můj oblíbený souboj Spawn a Darth Vader mě bude bavit ještě dlouho.

Na výběr je nejenom klasický arcade mód, ale také si můžete užít survival (liší se podle postavy), nebo kooperaci s kamarádem, kde je také možnost dvou stylu. Pak už následuje výběr postavy a… zjišťování, co vlastně umí. Ovládání je velmi jednoduché (kombinace šipek a ASD kláves), ale zjistit, jak vytvořit speciální útoky a komba je klasicky styl pokusu omylu. Každý postava má své útoky a speciální schopnosti, ale třeba Captain America mi přišel jako naprosto neužitečná a slabá postava. Možná se jedná pouze o osobní pocity, ale někteří hrdinové jsou prostě moc slabí.

Grafický a audio styl se nádherně pohybuje v retru stylu a díky okamžité akci a výběru módů tu máme adepta na několik hodin zábavy.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Sůvička

Sůvička | 21.12.16 v 17:05

Pěkná hra.


galerie

Battle Stormer Classics Battle Stormer Classics Battle Stormer Classics Battle Stormer Classics Battle Stormer Classics

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce