recenze

Jump Tamashii Stars X2

Jump Tamashii Stars X2

V této bojovce jsem byl při procházení mezi japonskými jmény bojovníků naprosto ztracen. Ve velkém množství postav jsem stěží našel něco vyslovitelného, natož známého. A pak se to stalo. Přes důležitý volby zápasníka mě posunul Naruto…
Naruto a jeho kamarádíčci ovšem nejsou jediní, jež se v této hře vyskytuje. Boj to bude každopádně velice urputný.

Příznivci mlátiček by se nejraději vrhli do zběsilého bušení kláves, přesto nějaké to nastavení aspektů hry rozhodně neuškodí. Především přednastavená obtížnost a rychlost hry by někomu (mně) nemusela vyhovovat, a tak je i po této stránce vše vyřešeno. Po zvolení svého oblíbeného animovaného hrdiny z televize či jiných médií, se vydáváte do akce. Proti neutuchajícím kopům soupeře se můžete bránit, ale mnohem lepší j přeci jen útočit. Hlasitým tisknutím kláves q, w, a, s, y a x, či spíš mlácením do nich, ovládnete většinu možných pohybů. Vzájemnou kombinací navíc s šipkami pak ten zbytek. Každá postava se ovládá trochu jinak a má jiný způsob boje. S někým tedy skončíte v rohu obrazovky a budete počítačem mydleni do bezvědomí a s jiným to může být přesně naopak. K dispozici je i několik herních módů a proti nefér způsobu boje počítače můžete protestovat i s kamarádem.

Klasická bojovka, u které se odreagujete, ale víc od ní nečekejte. Snad jen mírné naštvání, když vám dlouhou dobu nepůjde nikoho porazit J .

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

lukyn | 29.10.08 v 11:52

jak se to prosim spouští

Tekokuta | 29.10.08 v 09:02

to nejde spustit kvuli reklamam

Zbeny | 24.07.08 v 15:20

OMG ta grafika na to se nedá koukat proč to tam není jako mínus 8(

Hykaru | 13.07.08 v 19:24

ejde to porad naka metoda ZIP neni kopirinovana nebo tak nak

tmima | 30.06.08 v 09:46

Fajn grafika.


galerie

Jump Tamashii Stars X2 Jump Tamashii Stars X2 Jump Tamashii Stars X2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce