recenze

Battle Blade

Battle Blade

První díl monkeycrewovy akční dvojky, které se obecně vyznačují vysokou dynamikou, solidním audiovizuálním zpracováním a bohužel prakticky nulovou originalitou. Jako zábava na pár minutek jsou ovšem obě gamesečky jako dělané.
Čím první díl nad druhým rozhodně vyčnívá je rozhodně délka a obtížnost - pokud vydržíte až do poslední kapky nepřátelské krve, měli byste se podívat celkem do osmi poměrně různorodých, fajn retro zpracovaných (pozor, platí jen o grafice, hudba je mírně řečeno k ničemu) úrovní. Vaše nebeské plavidlo je oproti dvojce víceméně bez funkčních změn až na fakt, že si tentokrát nemůžete vybírat ze dvou skinů (to opravdu zabolí...). Celá hra obsahuje jednoho jediného, zato poměrně tvrďáckého bosse, který si oproti slabým, béčkovým bossíkům z pokračování utírá zadek smirkovým papírem. :)

Doporučení je ovšem zhruba totožné - pokud hledáte originalitu či cosi byť jen kousíčkem inovativního, rozhodně nemrhejte svým drahocenným časem nad študováním BB. Pokud hledáte chvilkovou, nenáročnou "vymejvárnu", jste tady tak nějak na správné adrese...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Battle Blade Battle Blade

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce