recenze

Duck Riposte

Duck Riposte

V roli kachny budete muset doletět co nejdále a nenechat se po cestě zabít (jinak by to ani nešlo). Na vaší cestě vás budou čekat nesčetná a smrtelná nebezpečí jako lovci, letadla atd. Čtěte dál a dozvíte se víc.
Duck reposte je další hrou založenou na principu nahrát co nejvyšší skóre. Tentokrát máte za úkol letět s kachnou a vyhýbat se, nebo ještě lépe sestřelovat různé cíle, které se vám připletou do cestu, nebo vás prostě budou chtít zabít. Nebezpečí vám hrozí od poletujících letadel, až po mnohem nebezpečnější lovce.

Vaše skóre se však nepřipočítává za to, jak nejdále doletíte. Na své cestě musíte sbírat body a také sestřelit všechno co jen jde, přitom ne za každý cíl je stejný počet bodů, takže by jste měli dobře zvážit, co je pro vás lepší sestřelit. Při množství cílů by jste měli velké potíže sami všechno sundat z oblohy a ze země, proto máte na pomoc malou kachničku, která náhodně střílí základní střelivo. I přesto se rozhodně nevyhnete tomu, že několikrát zemřete a pouhé tři životy by pro vás nebyly zrovna mnoho. Proto, když máte méně než tři a narazíte na lékárničku, doplní se vám jeden život.

Co se týče střeliva, při vašem dlouhém letu narazíte na poměrně velké množství různých druhů, které vám velice pomůže. Přitom mezi tímto nalezeným střelivem nemusíte přepínat ze základního na speciální, protože jen co vezmete novou munici změní se vaše zbraň automaticky, je však omezena časovým limitem, po kterou ji lze používat.

Na nic již nečekejte a stahujte, uvidíte sami, že se vám tenhle titul bude líbit.

stáhnout hru
KopRus

autor
/ KopRus

Skóre

79 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Duck Riposte Duck Riposte Duck Riposte

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce