recenze

Točna

Točna

Točna je velice příjemná point & click adventura, která sice nepatří k nejnovějším, nicméně to jí na kvalitách v žádném případě neubírá. Pomozte nablblé hlavní postavě vyřešit vraždu, která se stala jen pár metrů od jejího domova!
Adventura Točna od domácího vývojářského týmu Widlák Software je sice již značně postaršího data, nicméně jelikož se jedná o poměrně zdařilé dílko, nevidím jediný důvod proč vám ji nepředstavit. Pokud vám název něco říká, vězte že se jedná o titul, který obdržel za rok 2004 druhé místo v populární vývojářské soutěži Becher Game. A to už přeci jistá záruka kvality je, nemyslíte?

Hlavním hrdinou se stává jakýsi Denis Bílek, jenž se prezentuje především svým mírně nablblým chováním – je totiž nedávným „absolventem“ zvláštní školy. O dobrou zábavu je tak díky vtipným hláškám a událostem postaráno. Samotný příběh už je ale o něco temnější; nedaleko vašeho domova byl zavražděn místní opilec. Policie se však případem dlouho nezabývá, a tak zůstává nevyřešen. To se však nelíbí našemu přitroublému hrdinovi, a tak mu nezbývá nic jiného, než se do pátrání pustit sám. Šílené? Rozhodně!

Velikou předností titulu je technické zpracování. Příjemně provedená kreslená grafika je vysoce nadprůměrná, což ostatně můžete z okolních obrázků sami poznat. Proto mimořádně zamrzí absence jakékoliv zvukové kulisy – jednoduše nezaslechnete ani hlásek. Ve výsledku se však jedná o příjemně zpracovanou point & click adventuru, která milovníky žánru jistojistě zaujme a potěší…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

jane | 07.02.08 v 10:45

Nevím si rady s nastavením a hra mi nejde spustit. Nemáte s tím zkušenost?:-(

kika15 | 02.09.06 v 19:28

jak si ji mam záhrát?

Swordfish | 31.08.06 v 18:57

Ty jo další kreslená adventura, oldschool. Hezkeee

Peťan | 31.08.06 v 09:09

musis smichat chlast s becherovkou a dat chlapovy v hospode prachy on pak pusti viktorku na dizu a ona ti da prasky tyy prasky kamenem rozdrtis a das do piti vohonovy a on di da mobil pak u toho belzezuba vem voso lapku a vylej to u toho haranta a sutrem ten automat rozbij a vem si medvidka patologovy dej tulipan ktery najdes u vohona a on to prozradi kde bydli takovy debil no a tomu das medvidk a on ti rekne kdo ho zabil pak se vratis k babe a das borisovy becherovku a je to konec...

Recenze | 21.08.06 v 02:21

To ukládání hry je úplně vadný!

Bára | 14.08.06 v 10:59

Co mám dělat po tom,co jsem se dostala do Belzebubova pokoje a dala jsem vlasy tomu patologovi??? Odpovězte prosím!!!!!!!!!

lili | 25.03.06 v 14:54

prosim pomozte mi..co mam udělat jako prvni?se všemi už jsem pokecala...ale nevim jak dal..prosim prosi,,,pa

Dornodon | 10.02.06 v 09:52

Už jsem uplně u konce zahrál jsem to na jeden zátah ale ňákej bug mi nechce dovolit dát Borisovi to přelitý pití :-/


galerie

Točna Točna Točna Točna Točna