recenze

Purgatory

Purgatory

Jdeme si zahrát mou oblíbenou hru, kdy nevíte, kde jste, co vás pronásleduje, a moc neřvěte, až na vás něco vybafne. Zásobujte se adrenalinem a náhradním prádlem.
Purgatory je upřímně řečeno velmi neoriginální hra. Procházíte bludištěm, nemáte mapu a snažíte se přežít, protože nejste sami. Ono to zase takové bludiště není, tedy aspoň ze začátku. Vy přirozeně nemáte zbraň, takže můžete spoléhat pouze na rychlé nohy a na štěstí, že zahnete správně. To už tu bylo tolikrát, že by to mohla být nuda. A ona to nuda vůbec není. Nevím, co hoši z AOA Productions dělají po nocích, ale nic příjemného to asi nebude. Ve hře narazíte na okamžiky, které vám rozhodně ke klidu nepřidají, a audio stránka je naprosto perfektní. Každý zvuk vás zvedne ze židle a po pár minutách se budete mít chuť schovat pod postel. Až mě jednou potkáte, můžete mi poděkovat za zestárnutí o několik let. Zatím si ale pěkně hrajte, strach je zdravý.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

Turbokocour

Turbokocour | 11.11.17 v 14:00

dobrá hra

Venca | 09.03.13 v 10:40

Možná je ta hra dobrá, ale vydržel sem u ní jen 5 minut. A řeknu proč - neuvěřitelně dlouhá chodba, pořád stejná chodba, doprava doprava doleva doleva a pořáááád dokola... a to nejhorší - pohybujete se ukrutně POMALU! Ve hře, která je založená na bloudění, je pomalej pohyb fatální chyba. Kdo má náladu jít 15 minut pořád jen rovně?


galerie

Purgatory Purgatory Purgatory Purgatory