recenze

NES Quest: The 8BIT Journey

NES Quest: The 8BIT Journey

Klasické adventury mají stále velké množství příznivců, kteří s radostí očekávají každičký povedený kousek. Na tom dnešním si smlsnou hlavně pařani pamatující začátky herního průmyslu.
Komunita kolem prográmku Adventure Games Studio neustále rodí nové a nové nápady, z nichž je jich mnoho přetvořeno do podoby vynikajících her tohoto klasického žánru. NES Quest - The 8BIT Journey je skutečnou poutí za záchranu vaší milované konzole – osmibitového Nintendo Entertainment System. Sympatický klučina ji vypůjčil rodinným příslušníkům, což byla jedna z největších chyb jeho života. Vrátila se mu totiž rozbitá. Hrdina je rozhodnut ji opravit a znovu si na ní pouštět své milované tituly.

Je už jen na vás, zda mu skutečně pomůžete a přístroj opravíte. Klasická adventura hýří barvami. Ovládání je víceméně klasické a intuitivní, jen nutnost vybírání akce myší občas zbytečně zdržuje. Bohužel dojde i na nepopulární pixel hunting. Vše se ale díky slušnému příběhu, délce „tak akorát“ a veselým postavám dá překousnout. Tak do toho, dobrodružství je na začátku.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

NES Quest: The 8BIT Journey NES Quest: The 8BIT Journey NES Quest: The 8BIT Journey