recenze

Indiana Jones™ and the Passage of Saints

Indiana Jones™ and the Passage of Saints

Jsem obrovský fanda Indiana Jonese a beru jakoukoliv hru s tímto dobrodruhem. Ovšem většinou se utluču po adventuře ve stylu 80. a 90. let. Jednu tu zrovna mám, takový opožděný dárek… a je to bomba.
Konec minulého století přinesl asi moji nejoblíbenější point-and-click adventuru Indiana Jones and the Fate of Atlantis, u které jsem se parádně učil anglicky a otravoval svého staršího bráchu. Proto s nadšením představuji tým, který stojí za touto freeware hrou s názvem Indiana Jones™ and the Passage of Saints, jelikož už nějaký ten rok pracují na kompletně nové adventuře ve stejném ražení, jako byla Atlantida.
Ale teď k recenzované hře. Indy si jde dát dovolenou, ale to neví, že jeho pilot je sám velký šťoural, takže budete hledat a koukat kolem sebe po stopách nějakého pokladu. Najít první stopu není vůbec jednoduché, a tak jenom poradím, že něco na soše býka opravdu je. Pokud nevíte jak dál, tak klidně napište do diskuze, rád pomohu. Obtížnost je tedy taková tak akorát, grafický styl přesně vypovídající retru (prostě bomba) a příběh má i zajímavý konec. Prostě vše je při starém a já se nemohu dočkat další hry.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 25.08.16 v 18:31

johoho

qwerty | 16.07.13 v 22:03

Jardo, co zkusit tenhle videonávod... http://www.youtube.com/watch?v=60byT4GHkB4

jakrous | 15.07.13 v 15:36

Dobrý den,protože jsem zde poprvé,směřoval jsem svůj dotaz na recenzenta(Twister).Nabízel radu nebo návod na Indiana Jones and Passage of Saints.Domníval jsem se,že píši přímo jemu,tak měl-li by někdo jiný pro mne radu nebo návod,prosím pošlete.Děkuji jakrous@seznam.cz

jakrous@seznam.cz | 14.07.13 v 15:59

Dobrý den,prosím,pomozte mi se začátkem.Ocas jsem našel,ale dál jsem se nedostal.Dlouho jsem se jako Vy bavil s Indy4,tak jsem zkusil PoS,který jsem našel,když jsem hledal Indy1až 3(nikde jsem je nenašel).Proto prosím o pomoc.(Také se mi líbilo Město bláznů tolik,že jsem si udělal průvodce,kterého již několik lidí použilo.)Ale zde jsem v koncích.Děkuji.


galerie

Indiana Jones™ and the Passage of Saints Indiana Jones™ and the Passage of Saints Indiana Jones™ and the Passage of Saints Indiana Jones™ and the Passage of Saints Indiana Jones™ and the Passage of Saints Indiana Jones™ and the Passage of Saints

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce