recenze

Barn Runner 5: The Forever Friday 2

Barn Runner 5: The Forever Friday 2

Sága adventur Barn Runner pokračuje dalším dílem. Tentokrát je detektiv Peckard „donucen“ pracovat v týmu se svým kolegou. Možná je to tak lepší, neboť město se zmítá ve zmatku, strachu a naprostém chaosu. Týmová kooperace přináší další rozměr hraní, ale váš úkol vám nikterak neusnadňuje. Spíše naopak.
Co všechno už jsme s tímto strážcem zákona zažili. Neposedné a rozpustilé roboty střídá hrozba kanibalismu, ke které se politické špičky města staví s klidem a naprostou bezstarostností.

Základem adventury bývá mnohdy příběh a kontext vůbec, a tak doporučují absolvovat úvodní intro, popřípadě vyzkoušet předchozí tituly. Jakmile se ocitnete ve hře, je čas najít svoji detektivní výbavičku a vrhnout se do víru velkoměsta hledat stopy a informace. S mnohými postavami si můžete popovídat a získat od nich potřebná vodítka, nebo si je nakloníte k pozdější výpomoci. Nevyhnete se zapeklitým hádankám, které jednoduše mohou zapříčinit nepřijemné záseky. Jestliže vám nějaký předmět chybí, nedá se nic dělat a je potřeba jej najít, popřípadě vytvořit kombinací objektů jiných. Zpracování je ve stejném duchu jako starší hry a nechybí zde ani humor, byť je místy lehce provokující.

Ono není moc co dál dodat. Snad jen dobrou zábavu a neklesejte na mysli, když se někde zadrhnete. Vždyť to je u adventur na denním pořádku.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 21.07.17 v 11:24

vyzkouším

Pavlínka2C

Pavlínka2C | 21.02.15 v 09:35

to je spíš práce pro terminátora, né?


galerie

Barn Runner 5: The Forever Friday 2 Barn Runner 5: The Forever Friday 2 Barn Runner 5: The Forever Friday 2 Barn Runner 5: The Forever Friday 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce