recenze

Sea Empire 3

Sea Empire 3

Máme tu další námořní řádění, kde stavíte lodě, sbíráte suroviny a snažíte se získávat ostrovy pod svoji nadvládu. Třetí pokračování oblíbené a zábavné strategie Sea Empire je tu.
Real-timeová strategie, ve které budete budovat loďstvo, osidlovat ostrovy a produkovat suroviny. Základ zůstal tak nějak při starém, ale nějaké novinky rozhodně nastaly. K dispozici máte 25 map (větší množství ovšem v placené verzi) a před sebou spoustu úkolů. V každém kole musíte něco postavit, získat potřebné množství surovin nebo rovnou celých vesnic. Při tom se neobejdete bez lodiček ani zázemí v primární vesničce. Suroviny zase získáváte z nově objevených ostrovů. A tak tu máme slušnou porci budování a hraní si s lodičkami. Ona ta flotila totiž také něco stojí a rozhodně při hraní tohoto titulu neurčíte jen „ty jeď tam a ty tam“, ale budete muset být v neustálém pozoru a mít kontrolu nad financemi a surovinami.
Jednotlivé mise obsahují kromě hlavních také vedlejší úkoly, čímž vzniká také jakási „hardcore složka.“ Co ale zaslouží největší pochvalu oproti minulým dílům, je grafika. Hra se přesouvá do 3D kabátku, i když ono těch 3D objektů zase není tolik.
Čeští chlapci Blue Plop celkově opět nezklamali a fandové série Sea Empire (a že jich není málo) mají po nějaké době novou výzvu. I když by ve free verzi mohlo být více map (pouze 6), zachraňuje to částečně Random mode. I když při oddálení obrazovky vidíte modré ohraničené okolí, lze naštěstí dobře hru přiblížit. Jednoduché ovládání a přehlednost v menu je už standardem. Dobrá práce, dobrá hra.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =


galerie

Sea Empire 3 Sea Empire 3 Sea Empire 3 Sea Empire 3 Sea Empire 3

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce