recenze

Kingdom Chronicles

Kingdom Chronicles

Nová země, nové možnosti, nové království a hromada nepřátel. Jak se vaše cesta vyvede? Bude to úspěch nebo pohroma? To záleží na vaší schopnosti udílet rozkazy.
Kingdom Chronicles se parádně vyvedlo. Máme tu hru, která je založena na velmi oblíbeném casual time managementu a strategii, ale hra to dotáhla ještě o něco dál. Jste v kůži hrdiny, který postupně spravuje království, zápasí s padouchy a rozjíždí nepromazanou ekonomiku v každém levelu za účelem splnění určitých úkolů. Vše se odehrává pomocí dávání rozkazů vašim pracantům, sbíráním materiálů a děláním správných rozhodnutí pro dosažení co nejvíce bodů.

To by stačilo pro většinu hráčů, ale díky naprosto fantastické grafice, kdy si budete užívat každého detailu a skvělé různorodosti úkolů (i když jsou si často nepřímo podobné), se hra stane slušnou drogou. Příběh je zde také velmi silný a dojde i k několika milým překvapením. Možná by hráč uvítal nějaké speciální nebo bonusové kolo, ale Kingdom Chronicles vydrží na mnoho hodin a stojí za každou korunu.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 12:41

text příspěvku

PavelH

PavelH | 07.10.16 v 09:55

Skvělá hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 02.08.16 v 12:40

uvidíme jak se bude hrát

frod0pipin

frod0pipin | 03.03.16 v 16:01

zajímavá hratelnost


galerie

Kingdom Chronicles Kingdom Chronicles Kingdom Chronicles Kingdom Chronicles Kingdom Chronicles Kingdom Chronicles

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce