recenze

Black Cauldron

Black Cauldron

Black Cauldron je stejnojmenný remake stařičké počítačové hry, která byla shodou okolností zpracovaná dle animované filmové předlohy režiséra Richarda Riche. Tak se ponořte do tajuplného světa fantasy a magie, kde nic není nemožné.
Ještě než cokoliv uděláte, koukněte se na okolní obrázky a zkuste mi říci, kdo má původní počítačové dílko na svědomí? Ano, není to samozřejmě nikdo jiný než stará dobrá Sierra On-Line, která celý projekt situovala zejména pro nejmenší hráče (chybí zde jakýkoliv vstup z klávesnice, tolik typickou součást tehdejších adventur). Všechno v tehdy v líbivé grafice a s hodně slušným příběhem. To vše převedli autoři dnešního remaku do lehce modernější podoby s tím, že většinu klíčových prvků zachovali. Hodnocení není ale příliš vysoké, zejména proto, že ne vše je doladěno na 100% (nejsou zde například pojmenovány všechny objekty).

Stažení dnes výjimečně doporučím pouze fajnšmekrům. Důvodů je hned několik. Tím největším je zcela určitě fakt, že v této adventuře není vůbec problém zemřít (nebudete-li doplňovat tekutiny a potravu), a také je zde trochu vyšší obtížnost.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

Black Cauldron Black Cauldron Black Cauldron

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce