recenze

Quest for Yrolg

Quest for Yrolg

Vítejte v temné kopce plné chodeb, v které žije spousta podivných bytostí a v neposlední řadě také vy. A váš úkol? Zabránit tomu, aby se ze světa stalo krásné prostředí plné okrasné zeleně a skotačících štěňátek. Tentokrát je na řadě zlo a nebojí se použít všech dostupných pastí na likvidaci chrabrých hrdinu reprezentující dobro.
Je to jasné. Jestliže se vy sami nezasloužíte o to, aby váš zlotřilý vládce tentokrát uspěl, bude to i váš konec. Tak vzhůru do akce.

Temná strana nikdy nehrála fér. V každé pohádce, příběhu a hře si pomáhala nedovoleně a podlým způsobem využívala situace. Něco podobného čeká i na vás. S vaší postavou musíte náležitě poupravit okolní prostředí a místnosti tak, aby hodní princové a kouzelníci, kteří se dostaví v bláhové naději, že dobro vždy zvítězí, takříkajíc splakali nad výdělkem. V lokacích se vyskytuje spoustu předmětů, ale aktuálně u sebe můžete mít objekt jen jeden. Ani jeho použití není vždy jasné, neboť jej můžete vždy sebrat a položit kamkoli jinam. Tato nejednoznačnost působí mnohem větší potíže než obvykle a ani ostatní postavy, s nimiž povedete dialogy, vám situaci neulehčí. Od draka bych to ani nečekal, ale „chobotnička“ by tedy mohla pomoci více.

Proto doporučuji pevné nervy a také vyzkoušet nějaké typy, které nabízejí sami autoři na svých stránkách http://www.crystalshard.net. Přijemnou zábavu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 20.07.17 v 16:53

asi zkusím


galerie

Quest for Yrolg Quest for Yrolg Quest for Yrolg

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce