recenze

Watkins

Watkins

Watkins to je arkádovitá arkáda! Čeká vás nejen velmi pěkné provedení, ale i celá dlouhá řada úrovní. Ty lehké čekejte jen na začátku, pak přicházejí mnohem tužší úkoly! Nasbírejte si co nejvíce bodů ve vydařené hře Watkins!
Tato hra je typická arkáda. Chodíte s tučňákem, skáčete, zabíjíte a zachraňujete. Hra je smrsknutá do malého obdélníčku na obrazovce, takže když jsou tam nějaký písmenka, budete mít problém, je přečíst, také je zároveň výhoda, že je hezčí grafika, ale neodpovídá to mým představám, samozřejmě co by jste chtěli po hře, za kterou si nezaplatíte. V této hře je docela hodně kol, takže vám zabere jistě kupu času, než ji dohrajete. Mezi koly vás přenáší nějaký mrož v létajícím balonu a sem tam se v pulce kole zasekne tak ho musíte osvobodit. Po cestě se vás snaží zabít například žraloci, nebo srny. Berete sněhové vločky, životy a samé různé věci, ty se vám ke konci kola sečtou. Hra se ovládá celkem jednoduše a to tak že se pohybujete šipkami, shiftem skáčete a ctrl střílíte. Tuto hru bych zařadil mezi průměrné arkády ale to je jen můj názor, váš může být klidně lepší...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

Kikisek | 12.07.06 v 18:59

NEvíte někdo, jak tu hru zvětšit na celou obrazovku? Mám tu jenom okýnko uprostřed obrzovky a je to dost malý...

Lucie Pilná | 20.06.05 v 20:21

tak už sem zjistila jak je to u té kostry ale ted jsem zase u další kosry pod tou vodou a nejde mi udělat jak tam střílí střašně rychle tak nevim u toho čtvrtého jak tam sřílí a nevim kam mám jít tak jestli byste byli tak hodní a poradily mi!!moc děkuju!!

Lukáš Vojta | 04.03.02 v 06:29

Poté, co jsem si hru Watkins stáhnul mě hra doslova uchvátila. Jednak dost dobrou hratelností, potom třeba hudbou, která na tom není zas tak nejhůř, ale hlavně tím, že se na nepřátele dá i střílet a to se u freeware arkád podle mě jen tak neoběvuje. Ale při hře mě nakrkla chvíle, když jsem na ni sháněl cheaty a nic, a potom, když jsem se dostal k prvnímu bossovi a ten mi řek, že se ty zatracený vločky musej sbírat! A já je tam celou dobu nechával ležet, protože sem si myslel, že sou jenom na body... Tak kdybyste měli ty cheaty, tak mi je prosim pošlete, dík.
Potkan


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce