recenze

Schneeballschlacht

Schneeballschlacht

Máte dost sněhu? Pokud ne, určitě vám přijde vhod tahle hříčka. Jedná se o další koulovačku, ale tentokrát s velice kvalitním zpracováním. Určitě se u ní skvěle pobavíte a navíc potrénujete rychlé reflexy. Tak nač ještě čekáte? Podívejte se dál.
Zimní radovánky patří k životu každého z nás. Ani svět počítačových her nemohl tak velkou kapitolu přehlédnout. Vznikly tak zimní gamesky plné sněhu a zimních sportů. Stačí se jen podívat třeba na Snowboard Game, Snowcraft, Snowy - The Snowball Action Puzzle, Snowboarder XS nebo Santa Ski Jump. Teď se pojďme podívat, co přináší gamesa s dlouhým názvem - Schneeballschlacht...

Každý člověk si někdy rád ze sněhu udělá kouli a hodí ji po něčem či po někom poblíž. Ale pokud proti vám stojí veliká přesila, není už to tak skvělý pocit. Koule letí ze všech stran a vy nestačíte uhýbat. Přesně tohle se stane v této gamesce, ale nepředbíhejme. Po spuštění se zobrazí úvodní okno s logem hry. Stačí kliknout a přesunete se přímo do zasněžené krajinky. Existuje jedna parta, v ní se všichni její členové oblékají do modrého. Vám bylo sice kdysi také nabídnuto čestné místo, ale z jistých důvodů jste odmítli. Teď jako jediní nosíte červený obleček a tím se od party odlišujete. Parta je parta, ta drží spolu a je proti všem ostatním. A tak se nedivte, že při koulovačce budete vy ti nejvíc ubližovaní. Proto pomozte klučinovi v červené čepičce se ubránit přesile a ukažte těm hloupým uličníkům, co proto. Svou postavičku ovládáte jednoduše pomocí myši.

Jste na otevřeném prostranství, ale máte neomezeně sněhových koulí. Před vámi stojí řada sněhuláků a stromků, za kterými se zrádně krčí vaši protivníci. Vždy vykuknou a hodí sněhovou kouli. Musíte být rychlejší a kouli uhnout. To snad nebude tak těžké. Po stisknutí a držení levého myšítka nastavíte sílu hodu vaší koule. Samozřejmě se před tím musíte postavit na místo, ze kterého se trefíte na soupeře. Pokud si všechno správně načasujete, určitě se koule nemine a jeden z vašich protivníků padne do sněhu. Parta je ale opravdu velká, takže se objevují stále noví a noví soupeři. Protože jste trochu na ráně, nějaké té sněhové kouli se neubráníte. Proto máte k dispozici určité množství zdraví a navíc celkem tři životy. Občas tedy se do vás někdo může trefit. Pokud se trefíte do sněhuláka, postupně ho tím budete snižovat, až zcela zmizí. Odstraníte tak kryt protivníkům a oni se nebudou mít kam schovat před vaším útokem. Vše se počítá na body. Po ztrátě všech tří životů se zapíšete do tabulky nejlepších hráčů a můžete zkusit štěstí znovu...

Myslím, že se jedná o velice kvalitní gamesku. I když není příliš originální, její zpracování a grafika to určitě vynahrazuje. Samozřejmě ani zvukový doprovod nechybí, takže tu máme jednu bezva zimní koulovačku. Zima už sice skoro končí, ale určitě stojí za to si koulovačku na počítači zahrát, co myslíte? ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

MarkBA | 03.03.04 v 20:30

Aha,takže zahrať si môžem,ale výhru asi nedostanem...:-(

Hynek Žalčík | 01.03.04 v 22:36

Zdravim pratele ze sousedni zeme! Hru si samozrejme zahrat muzete, ovsem s vyhrami je to slozitejsi, ty nasi sponzori posilaji bohuzel pouze po Ceske Republice..

Já | 01.03.04 v 20:27

to je teda kalibr!!!

MarkBA | 01.03.04 v 17:02

Tak sa spýtam,je možné hrať tieto online hry aj zo Slovenska?


galerie