recenze

Victim

Victim

Máte strach ze tmy, máte strach z tajemných zvuků, máte strach z temných koutů nebo halucinací? Ne? No po této hře nejspíše budete mít. Vítejte do světa napětí, do světa Victim.
Nedá mi to a tuto recenzi vám nabídnu, přestože se jedná o alfa verzi, přesto velmi stabilní a velmi našláplou obsahem. Není zaručeno, že až hra vyjde, bude stále zdarma.

Ještě podotknu, že hra je velmi, velmi graficky náročná. Jedná se o adventuru, která by se dala zařadit do survival stylu. Byli jste s vaší rodinou unesení krvelačným kultem, a jak se zdá jste jediný/á, kdo unikl. Poté co se probudíte, zjišťujete, že na vás bylo experimentováno a přirozeně trpíte halucinacemi. Ty jsou občas parádně promakané a mnohdy solidně děsivé. Hra vskutku staví na tunách napětí a hře se světlem. Ano, hra světla tu je velmi důležitá a i autoři připouští, že se na tuto část zvláště zaměřili. Nečekejte nějakou obrovskou volnost, jelikož jakmile šlápnete vedle, hra vám to dost často dá nějakým způsobem najevo. Nepřátelé tu jsou, ale mnohdy nevíte, jestli na ně máte plýtvat střelivem či nikolivěk. Víc vám toho nebudu odkrývat, jinak bych mnoho věcí zkazil. Ještě se omlouvám za greeny, moje sestava není zrovna nejsilnější, a proto vám dopřeji i video od výrobců, kde je hra v pohybu.




Victim Alpha - Indie DB

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Sůvička

Sůvička | 19.12.16 v 23:44

Výborná hra.

Kacirek_Donald | 11.03.11 v 15:49

Taky je třeba při opisování kódu dodržovat psaní velkých písmen.

Twister | 11.03.11 v 15:46

Zkus to ještě párkrát, nech vygenerovat nový, určitě to půjde.

lucie | 11.03.11 v 15:14

když chci stáhnout hru victim zadám kod z obrázku a objeví se mi že je špatně zadán přitom je opsán správně muže mi někdo poradit


galerie

Victim Victim Victim

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce