recenze

Ultimate Tank

Ultimate Tank

Tankové bitvy patří odnepaměti mezi nejoblíbenější žánry ve světě freeware. Ultimate Tank je letošní novinkou a naší povinností je se s vámi o něj podělit. Nejdřív si ale pojďme gamesku představit trochu blíž.
Základní úkol je prostý. Se svým tankem máte ochránit všechny vaše radary a přitom zničit veškeré soupeřovi „pásovce“. Když se oponent dostane příliš blízko k radaru, upozorní vás siréna a blikající červená kontrolka. Neunikne vám tedy skoro nic a to je v této bitevní smršti velice důležité. Ostatní tanky se snaží prostřílet si cestu k vám, zatímco nad mapou prolétají stíhací letouny, různé rakety a další zpestřující věcičky. Abych nezapomněl. Důležité je také zmínit, že grafické prostředí je 2D, ale na hratelnosti neubývá, spíše hra využívá klady tohoto způsobu zobrazení. Možnost zahrát si s kamarádem, bratrem či sestrou nebo s kýmkoliv jiným na jednom počítači zde také není zapovězena.. A sami dobře víte, že když se můžete o zábavu s někým podělit, je to nejlepší.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Milan Bezruč | 30.10.07 v 18:10

Mluvím k endi10.Ty jsi tu hnu nikdy někde hrál ?Máš tam 1 chybu

Milan Bezruč | 30.10.07 v 18:07

Já to nechci ke hře ultimate tank,ale jestli máte na stáhnutí Želvy Ninja.

endi10 | 30.10.07 v 15:03

tuhle sem nikdy nekde hral je docela dobra....E-Counter asi si to znicim pletes:D

Bajzik1 | 29.10.07 v 17:31

Mozna to zni blbe, ale ne :)

E-Counter | 29.10.07 v 17:29

Heh tak tuhle tu hru tu máte už 3x a pokaždé s jiným názvem =)nejprve jako Tanks Evolution pak Tanks Teritory a nakonec toto....Neni to docela blbá chyba ? =P


galerie

Ultimate Tank Ultimate Tank Ultimate Tank