recenze

ORDER&CHAOS ONLINE

ORDER&CHAOS ONLINE

Patříte i vy mezi spřízněnce MMO RPG jako je například Perfect World či světoznámý World of Warcraft? Jestli se také tak rádi proháníte neznámými a podmanivými krajinami plnými fantastických postaviček, pak vás nenechá chladnými ani Order&Chaos. Lze říci, že hra je jakousi další free parafrází výše zmiňovaných titulů.
Nastolíte pořádek, anebo raději zvolíte všeobecný chaos, jež dále rozšíříte na celý zbytek světa? Nejprve si však vyberete svého avatara, ať již v ženské, či mužské podobě. Volit smíte mezi čtyřmi rasami: všestrannými lidmi, brutálními orky, hbitými elfy a lstivými nemrtvými. Žádná z ras není nějakým způsobem zvýhodněna, a tak vybíráte ne podle jejich schopností či povolání, ale zaměříte se na zevnějšek.
Jakmile si vyberete priora, mága, lučištníka nebo mnicha, je nutné zaměřit se na server, kde začnete budovat svou kariéru. Při výběru si však pořádně rozmyslete, zdali zde opravdu chcete setrvat i později, jelikož svou volbu pak již nelze vzít zpět.
S prvními krůčky vám pomůže tutoriál, který však možná bude zkušeným hráčům spíš překážet. Musí jej totiž splnit každý bez rozdílu. Ovládání postavy je velmi intuitivní, někdy hráči nepotřebují kurzor a vystačí si pouze s klávesnicí. Ovšem při útoku to samozřejmě neplatí a každý nadšenec by si měl pravidelně aktualizovat spelly.
Patříte mezi přátelská a otevřená stvoření, které nebaví hrát sólo? Žádný problém, připojte se ke skupině či jednotlivci a prožijte s nimi mnoho napínavých chvil. Stačí je jen přizvat do týmu a pak třeba i do friend listu. Také smíte rozeslat pozvánky i svým známým a kamarádům, což jistě nezůstane bez příznivé odezvy.
Pochlubte se se svými úspěchy a oznamte každé vítězství či zvýšení levelu na Facebooku, aby vám vaši soukmenovci mohli pogratulovat a třeba i trochu závidět.


hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

☞†☜ | 11.11.13 v 04:42

Česká guilda CZECHGUILD na serveru Observer's Market http://orderandchaos.blgz.cz. Jsme aktivní, přidej se k nám !


galerie

ORDER&CHAOS ONLINE ORDER&CHAOS ONLINE ORDER&CHAOS ONLINE ORDER&CHAOS ONLINE