recenze

Puzzle Saga

Puzzle Saga

Puzzle Saga mě velmi mile překvapila. Je to totiž jakási kompilace mnou oblíbených, klasických, logických miniher. Jako bych byl v pohádce, což je téměř pravda, jelikož i prostředí hry s různými obludkami, které musíte porazit, tomu napomáhá.
Jako jedna z postaviček, kterou si vytvoříte na začátku, budete putovat různými prostředími, v nichž se nalézají příšerky odlišných druhů a dosažených levelů. Vy je k postupu dále musíte porazit v jedné z miniher a postoupit dále.

Herní disciplíny jsou čtyři, přičemž se můžete těšit na 3-matchovku, Bubble Shootera, zběsilé klikání kostiček stejné barvy anebo horizontální či vertikální posuny objektů. Výběr herních principů se točí kolem barev, neboť každý typ objektů postupně naplní jednu z barevných linek a spustí útok. Hrajete jenom za sebe, soupeři útok nabíhá automaticky, takže vy musíte hrát nesmírně rychle a po očku také takticky hledět, co by bylo fajn doplnit nejdřív.

Po vítězství shrábnete zlato a jdete dál, případně máte onu místnost splněnou a pak se vydáte na nový quest.
Postup hrou je omezen energii. Každý souboj, na který narazíte, vezme patnáct kousků. Vzhledem k výši si ovšem myslím, že si na jeden zátah celkem zahrajete. Další nucenou zastávkou je čas od času zdraví, které se ale na rozdíl od energie (pokud nechcete platit Facebook kredity) dá dokoupit za zlato.

Z mého pohledu na druhé (a dost vzdálené) koleji narazíte na obligátní nákupy oblečků a vylepšování vašeho domečku nákupem předmětů. V tomto aspektu jsem neshledal nějaký zvláštní přínos, ale ve Facebook titulu to už asi ani chybět nemůže…
Zkušenosti samozřejmě zvyšují váš level a sílu, co se týče předváděných kouzel, takže se směle pak můžete měřit se silnějšími monstry. Vždy však platí, čím rychleji si budete v každé hře počínat, tím lépe.

TATO HRA JE UKONČENA 10.9.2013

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

milan | 06.11.23 v 08:55

nekdo?


galerie

Puzzle Saga Puzzle Saga Puzzle Saga Puzzle Saga Puzzle Saga Puzzle Saga Puzzle Saga