recenze

World Flight Club

World Flight Club

Zalétejte si v oblacích po celém světě v této Facebook hře. Ve 3D grafice a bez nutnosti doplňovat energii. Jen ty bodíky budete muset sbírat. Čeká vás spousta měst, tak vzhůru k nebi.
Odlišný kousek ve světě Facebook her vždycky uvítám. Tentokrát tu máme „lítačku“, ve které budete ovládat letadlo, nebo helikoptéru nad střechami několika známých metropolí.
Začínáte v prvním městě a prvním úkolem. Po splnění všech misí odemknete nové město, ve kterém (což je dost na škodu) plníte co do zadání totožný úkol – vždycky musíte během vašeho letu nahrát požadovaný počet bodů.
Vzhledem k hodně opakující se náplni ve stylu „leť a sbírej body“ je to jakýsi zážitek z poletování a ovládání vašeho stroje ve 3D grafice. Nutno říct, že zezačátku je to opravdu zajímavé polétávání a pokoukání. Otázka je, jak dlouho to dokáže udržet hráčův zájem.
Ovládání je dobré. Letadlo je náročnější než helikoptéra a místy se kličkováním, abyste sebrali co nejvíce bodů, i malinko zapotíte. Nechybí brzda, pokud nějaký balónek s body minete, ovšem toto zpomalení vás stojí čas k zisku přes průlet skrze obruče.
Pár dodatků a nedostatků na závěr. Sympatická je možnost opakovaného hraní levelů, s rozličnými stroji a v otevřenějším prostředí – prostě něco jako takový „relax let“. Žel tato možnost není přístupna v každém městě a čekají vás zde jen ty samé úkoly.
Technická stránka hry v tuto chvíli také není dokonalá a pár bugů se najde. Například odemykání pozdějších měst není možné, resp. se nejde do nich dostat, také se nezobrazují jisté obrázky. No, osobně jsem ochoten dát hře ještě čas, neboť dosavadní povedené létání mě vcelku zabavilo.


hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

World Flight Club World Flight Club World Flight Club World Flight Club World Flight Club World Flight Club