recenze

Riddle Stones

Riddle Stones

Logická novinka na Facebooku v sobě kombinuje prvky Hledače min a Sudoku. Pro všechny milovníky těchto her je Riddle Stones jasná volba. Zapněte mozek na plné obrátky a vrhněte se do řešení tabulkových hádanek v rozličných prostředích.
Jediné, co budete potřebovat pro plnění a procházení levelů, je váš mozek. Hra v sobě kloubí prvky legendárního Minesweepera a Sudoku. A jak to celé funguje? Každý level se skládá z mřížek, které musíte správně vyplnit. Vodítkem vám jsou čísla po stranách, která určují, kolik čtverečků má být v každém sloupci a řádku označeno. Na ostatních místech vás čeká zásah. V praxi tedy označujete počty čtverečků dle zadání s tím, že mezi čísly musí být alespoň jedno políčko volné. To vám také pomůže k vyplnění kamenné tabulky.
Kromě označování najdete na určitých čtvercích ovoce. To vám doplňuje část životů při špatném označení. Pokud ztratíte všechny životy, opakujete celou úroveň a ztrácíte jedno srdíčko. Ta se doplňují poměrně pomalu – půl hodiny.
K dispozici budete mít i několik power-upů, díky kterým například zastavíte čas (ale ne vždy jste pod tlakem časového limitu), doplníte si život nebo vyplníte automaticky jeden obtížný řádek či část.
Hra je koncipována jako putování v čase, po různých lokacích (dinosauři, Vikingové, antické Řecko a Řím) a hledání pokladů. Inu, proč ne? Hlavní důraz je však kladen na hratelnost a na používání mozku. Návyková gamesa, které propadnou nejen milovníci Sudoku a Hledače min. Velmi povedený logický titul, kterých na Facebooku zase není tolik. K dispozici je kromě hlavních misí i mód „Legend“, který je další výzvou pro hráče.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Laugher

Laugher | 02.02.16 v 12:19

Logická novinka na Facebooku v sobě kombinuje prvky Hledače min a Sudoku


galerie

Riddle Stones Riddle Stones Riddle Stones Riddle Stones Riddle Stones Riddle Stones