recenze

Pako King: DreamWorks Adventures

Pako King: DreamWorks Adventures

Vystřelujte kuličky, trefujte červené objekty a zažijte dobrodružství se známými postavičkami ze studia DreamWorks.
Shrek, Fiona, oslík, Kung-Fu panda, Alex a další postavičky už čekají, až je odemknete a zahrajete si jejich levely. A o co v nich půjde? V každé úrovni budete ovládat dělo a vystřelovat z něho kuličky, s jejich pomocí se snažíte zasáhnout všechny červeně zbarvené částečky kolem. Všechny dílky ale vytvářejí složitější obrazce a mnohdy se nedají přímo zasáhnout. Musíte se tak soustředit a svoje tahy promýšlet, jako kam zamířit dříve, co zničit, využívat odrazů od plošinek, stěn a objektů nebo jak a kdy použít speciální power-upy.
Každá postava má k dispozici vlastní speciální vlastnost, díky které můžete jednodušeji zničit potřebné množství částeček, a později je to de facto i jediná cesta, jak úroveň zvládnout. Počet kuliček je omezen, ale rozvržení objektů stále složitější.
Zajímavá záležitost, která potěší ale spíše mladší nebo casual hráče. Hře trochu chybí tempo a je jasné, že u této hry bude hrát velkou roli náhoda, kam a kdy se míček odrazí a co zasáhne. Během letu totiž nemůžete nic ovlivnit. Tempo je poměrně pomalé, což je dáno také tím, že se nedá vystřelit více ran najednou.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 12:21

text příspěvku

Laugher

Laugher | 13.12.15 v 23:07

Každá postava má k dispozici vlastní speciální vlastnost

NADĚJE

NADĚJE | 03.01.15 v 11:43

úžasné :)


galerie

Pako King: DreamWorks Adventures Pako King: DreamWorks Adventures Pako King: DreamWorks Adventures Pako King: DreamWorks Adventures Pako King: DreamWorks Adventures

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce