zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 0

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Build & Destroy Space

Build & Destroy Space

Ve vesmíru se to mele, dokonce už přišly na řadu i zbraně! Vyberte si, za jakou stranu konfliktu budete hrát, a pusťte se do propracovaných tahových bitev, kde vítěz postaví nejvyšší věž nebo dokáže rozmetat věž nepřítele.
Jak už bylo naznačeno, Build & Destroy Space je tahová strategie, v níž budete stavět svou věžičku a snažit se rozbít věžičku protivníka. Pro stavbu věže máte vždy tři tahy. Je jen na vás, zda se rozhodnete buď postavit část nové věže, nebo opravit trosky věže původní. V této části hry je třeba trošku předvídat a zařídit se tak, abyste postavili vyšší a bytelnější věž, než má váš soupeř, případně se dobře opevnili před útokem protivníka a tím mu zamezili vás předběhnout.

Hned na to přechází hra do útočného režimu, kde si vyberete druh útoku a případně mu udáte směr. Každý útok má jiný rozptyl, jinou sílu a také trošku jiný účinek. Například bláznivý pták je velice silná zbraň, jenže směr jeho útoku je do jisté míry náhodný, a tak se vám může stát, že s ním vůbec nezasáhnete to, co jste požadovali. Řízená střela je oproti tomu naprosto přesná, jenže jí schází pořádná síla. Rozhodování je proto často docela složité a správná strategie se tu vždycky během několika kol projeví. Pokud hledáte pořádnou strategickou výzvu, tady ji máte!

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

Build & Destroy Space Build & Destroy Space Build & Destroy Space

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce