recenze

Call of Arena

Call of Arena

Hola, hola, gladiátorská aréna vás volá. Vybudujte si vlastní akademii, trénujte bojovníky a pošlete je do boje v kampani nebo porovnejte síly s ostatními hráči.
Hra je jakýsi mix budovatelské strategie a RPG. Nejdříve se zaměříte na vaši akademii, kde stavíte nejrůznější budovy, každá z nich má svou speciální funkci. Musíte zajistit dostatek surovin, obydlí, tréninkových stanovišť, kováře na upgrade vybavení a samozřejmě hospodu na najímání nových bojovníků. Všechno lze navíc vylepšovat pro odemknutí nových funkcí nebo zvýšení produkce. Pak jsou tu samotní gladiátoři. V boji zlepšujete jejich vlastnosti, ale musíte je také nechat odpočívat a starat se o jejich náladu, aby v bojích byli co nejlepší. Duely jsou pak rozdělené do kampaně, rabování, denních questů nebo bojů v rámci aliance.
Na začátku si vyberete vaše svěřence a pak už se ocitnete v aréně. V boji je můžete ovládat buď sami, nebo automaticky. Opravdu našlapaná gamesa se spoustou možností a velkou porcí zábavy, kde tak nějak všechno souvisí se vším.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 11:01

text příspěvku


galerie

Call of Arena Call of Arena Call of Arena Call of Arena Call of Arena Call of Arena Call of Arena