recenze

Pelé: King of Football

Pelé: King of Football

Je čas nastřílet stovky gólů a dostat se z ulic Brazílie až na vrchol světového fotbalu. Zvládnete to? Povedená fotbalová hra s přímými kopy.
Ujmete se svého Pelého (později je možné vašeho hráče spravovat) a vrhnete se do brazilských ulic, abyste tam nebohým gólmanům nastříleli tuny branek a posunuli se do dalšího kola, respektive na žebříčku vaší fotbalové kariéry.
Samotná hra ztvárňuje koncept přímých kopů. Máte deset pokusů, během nichž musíte nahrát určité množství bodů, což znamená trefit bránu, pokud možno do těch nejlépe ohodnocených částí. Ono vám ani nic moc jiného nezbude než dávat střelám pořádnou razanci, výšku a faleš, jelikož protihráči před vámi se začnou nejen množit, ale také pohybovat. K úspěchu je tak důležitý timing a přesnost gest na displeji, kterými dáváte míči ty správné parametry. Pravda, brankář je trochu dřevo, ale mnohdy je třeba v dané situaci hledat optimální řešení metodou pokus-omyl.
K dispozici máte tři chyby, ale také spoustu vychytávek, které si můžete koupit za vyhrané korunky. Lze například nepovedenou střelu opakovat, soupeře zmrazit, nebo nahodit elektrizující kopačku. Dále si za korunky můžete koupit nové části dresu a svého hráče si parádně vymazlit.
Můžete se i registrovat a hrát o skutečné ceny. Jednoduchý princip, ale neskutečně našlapaný a zábavný na dlouhé hodiny. Ronaldo nebo Pirlo by vám tyto přímáky mohli závidět.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Pelé: King of Football Pelé: King of Football Pelé: King of Football Pelé: King of Football