recenze

The Sandbox

The Sandbox

Nejen člověk, ale i Bůh má své dny a během nich bude tvořit z postupně rozrůstající se škály elementů nejrůznější objekty, prvky a přírodní úkazy. Jaké to je, když vám hra nabídne tuto enormní moc? Dělejte to, co se po vás chce, nebo vesele experimentujte, tvořte a ničte.
V základu tu jsou k dispozici dva herní módy. Ve Free módu máte naprostou volnost. Hrací plocha jen čeká, co na ní vymyslíte, a vy se tak bavíte nejrůznějšími experimenty a pokusy o kombinaci dvou a více prvků. Spektrum toho, co máte odemknuté, je však závislé na hlavní kampani, a proto se teď více podíváme právě na ni.
Kampaň nabízí několik sad levelů, přičemž zdarma je pouze ta první (32 úrovní). V nich se postupně naučíte, jak se hrou pracovat, ale co je důležitější, odemknete spoustu elementů, které vám budou k dispozici. Každý level představuje jeden den, během něhož musíte něco vytvořit, něco udělat. Většinou k tomu vede cesta skrze kombinaci prvků, dojde také na různá počasí a bude se i malovat pomocí nástrojů.
Odměňováni jste nejen tedy novými aspekty a vychytávkami, ale také manou, za kterou si vodu, dřevo, elektřinu, mlhu a další odemknete k trvalému používání.
Questy jsou celkem slušně „zababušené“ a mnohdy nad nimi budete přemýšlet, jak žádaného stavu docílit. Naštěstí jsou k dispozici nápovědy, takže při hraní nevzniká frustrace. Snad bych jen uvítal nějaké rychlé tlačítko na restart v módu kampaně. Přece jen se člověk neuhlídá a zpravidla začne dělat pěkný chaos, než se seriózně vrhne na plnění questů.
Dobře vymyšlená a propracovaná hra v retro grafice. Sympatická je možnost také loadnout jiné levely a řádit čistě jen v nich.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

The Sandbox The Sandbox The Sandbox The Sandbox The Sandbox The Sandbox

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce