recenze

Saving Private Sheep Free

Saving Private Sheep Free

Na vrcholku věže stojí ovečka a musí se nějak dostat na pevnou zem. Pomozte generálu Sheepardovi zachránit jeho vojsko anebo vyřídit zlé vlky. S touto hrou to byl příjemně strávený čásek.
Stručně a (to především) ručně. Vaším úkolem je ve vzduchu stojící ovci umístit na zem. Musí to být bezpečný a pevný dopad. Toho docílíte odstraňováním různých objektů z „komínkové“ věže. Špatným tahem stavba ztrácí stabilitu a ovečka se odkutálí mimo. To naopak není na škodu, pokud je v kostýmu ovce schovaný vlk. Počet tahů je vyjádřen získanou medailí, ale na postup to vliv nemá.

Povedenou „odklikávačku věže“ kazí jen malý počet levelů. Zdarma jich máte něco kolem dvaceti, pak je potřeba dokupovat přes internet za jakési „papaya body“. I tak jsem se ale u hry dobře bavil a užil si ji, neboť levely nejsou nějak extra brutálně obtížné. Zkrátka fajn kratochvíle s tematikou boje ovcí a vlků.


Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

Saving Private Sheep Free Saving Private Sheep Free Saving Private Sheep Free Saving Private Sheep Free Saving Private Sheep Free Saving Private Sheep Free

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce