recenze

GemmyLands

GemmyLands

Spojujte k sobě drahokamy, vytvářejte trojice a projděte více jak stovkou úrovní. Během cesty stavíte budovy na vaši planetku, které ovlivňují doplňování životů. Povedená match-3 hra pro všechny.
Kdesi uprostřed pralesa se potkáváte s domorodcem jménem Jamie, který vás bude provázet napříč pěknou řádkou levelů. Podstata hry pak představuje klasickou, ale parádní match-3 gamesu. Na hrací ploše se snažíte z okolních objektů vytvořit alespoň trojici téhož druhu. Podle levelu budete hrát na čas, na body nebo se budete snažit dostat dolů potřebný počet magických orbů.
V cestě vám budou stát různé destičky nebo bloky, které je potřeba rozbít. A jak si tak postupujete stále dál, nejenom, že stavíte různé budovy, ale také objevíte magickou sílu run. Takže pak například při nasbírání energie můžete zničit jakýkoli objekt apod.
Některé úrovně jsou pěkně obtížné výzvy, a i když postavíte všechny budovy, budete muset čekat na doplnění životů. To je trochu brzda, ale celkově parádní zábava v match-3 stylu.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

GemmyLands GemmyLands GemmyLands GemmyLands

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce