recenze

The Boxtrolls: Slide 'N' Sneak

The Boxtrolls: Slide 'N' Sneak

Škatuláci vyrážejí na své noční dobrodružství a vy jim musíte pomoct překonat všechny nástrahy a pasti, které je cestou potkají. Povedená hopsací arkáda na motivy animovaného filmu.
Ve hře narazíte na všechny staré známé - Vejce, Ryba a další, vyberete si jednoho z nich a vydáte se na noční výpravy. Ty představují jednotlivé úrovně, ve kterých musíte doběhnout až do cíle a vypořádat se s pastmi, jámami a plošinkami. Přitom se musíte chovat tiše (pozor na zvony) a vyhýbat se musíte také zlému Chňapalovi a jeho kumpánům. Cestou sbíráte kolečka, za která nakupujete nové škatuláky a vylepšujete nejrůznější bonusy. Současně také představují vaše body, za které získáváte žárovky a poté další sadu úrovní. Tak se snažte.
Hra má svou specifickou atmosféru stejně jako film, takže pokud jste fandové příšerek ze Sýrečkova, budete se u této hopsačky skvěle bavit.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Laugher

Laugher | 22.06.15 v 12:29

5 různých prostředí s 50 náročnými úrovněmi.


galerie

The Boxtrolls: Slide 'N' Sneak The Boxtrolls: Slide 'N' Sneak The Boxtrolls: Slide 'N' Sneak The Boxtrolls: Slide 'N' Sneak The Boxtrolls: Slide 'N' Sneak