recenze

Impossible Jump Forever

Impossible Jump Forever

Proklikejte se šílenou skákačkou s 12 neuvěřitelnými levely. Zakuste pekelně rychlé tempo, skákání, létání i nutnost zpomalit či zrychlit. Zdá se vám to nemožné? Uvidíme...
Ocitáte se v podobě pulzující zářící koule a vaším úkolem je přeskakovat překážky jako ostny, kostky, kvádry či světelné propasti. Ovládání se zdá jednoduché - prostě klikáte jako o život ve správnou chvíli.
Po cestě potkáte portály, které vám umožní udělat větší a vyšší skok, záchytné body, které vás vrátí na poslední místo, kde jste umřeli, modré šipky, které vás naučí létat, a červené šipky, které vás zrychlí. Dále je třeba zmínit lištu, která se během hry načítá v levém dolním rohu a která po stisknutí zpomalí na okamžik celou hru. Což se hodí - a často. Jen je docela problém soustředit se ke všemu klikání ještě na tlačítko zpomalení.
Hru můžete hrát na dva způsoby: "na ostro", kdy nepoužíváte záchranné body, které můžete sami rozmisťovat, a "practise mode", kdy je naopak užíváte. Grafika je zajímavá a dobře se na ni kouká. Co se týče hudby, pokud máte rádi Disco, bude to něco pro vás. Pokud ne, ztište zvuky a vrhněte se do víru zběsilého tempa a klikání o sto šest.
Impossible Jump Forever je těžký, ne každý si ho užije, ale zároveň je to vážně výzva.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Impossible Jump Forever Impossible Jump Forever Impossible Jump Forever

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce