recenze

StarTrade

StarTrade

A máme tady další apokalyptickou hru. Svět je v troskách, Eiffelova věž hoří, lidstvo vymírá. A vy jako jedni z mála odlétáte kosmickou lodí do vesmíru vstříc nové planetě, kde by se dalo začít znova. Dokážete mít trpělivost a nalézt tu pravou, přitom se vyhnout nepřátelům?
Předem varuji všechny, že pokud se chtějí zhruba deset minut nudit, nechť nechají úvodní menu a prolog, aby vám celou hru sáhodlouze popsal a ukázal výtvory své počítačové grafiky. Pro ty, jež užuž hoří netrpělivostí, mám radu :Esc. Ocitnete se přímo ve hře. Ovládání pochopíte, jsou zde šipky a střílí se mezerníkem. Copak vás zde otráví hned na první pohled? K nepřáteům musíte teprve doplout a ono to není tak jednoduché. Na radaru sledujte seskupení teček. Čím více, tím lepší zábava. Proto neodplouvejte zbytečně někam pryč, kde to nežije. Potkáte spousty vesmírných plavidel, která na vás mnohdy nebudou útočit. Autoři zvolili velice pěknou hudbu, na rozdíl od děje, u něhož se na první pohled možná budete kousta nudou. Nutno je zde ocenit grafiku a promyšlenost. Záleží na hráči, co se mu bude líbit a co naopak strhá :).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 19.06.17 v 18:01

to by asi šlo

Mintaka | 29.12.09 v 00:08

Ke hře se dá stáhnout angličtina na stránce startrade.fetzenet.de

Hra semtam padá. Boje budou pro spoustu lidí asi náročné, obchodování nudné. Před střelbou je třeba zapnout zbraňové systémy klávesou W, pak teprve lze střílet mezerníkem. F1 zobrazí nápovědu.


galerie

StarTrade StarTrade StarTrade StarTrade StarTrade