recenze

Pakoon 0.03a

Pakoon 0.03a

Jak jsme slíbili, tak i činíme. Po včerejším Pakoon! v1.One vám přinášíme poslední kousek, který celou trilogii uzavírá. I když se nejedná o nějak propracovaný projekt, který by vám mohl nabídnout kvantum možností, přesto má své zvláštní kouzlo.
Vše jsme zahájili Pakoon! 2. Many. Aby na našem serveru tento skvost sám, rozhodli jsme se ho doplnit zbylými dvěma hrami z této trilogie. Včera to byl Pakoon! v1.One a dnes pro změnu Pakoon 0.03a, který sice nedisponuje tolika vlastnostmi, jako jeho starší bráškové, ovšem to není důvod k tomu, aby vás nemohl zaujmout.

Oproti výše popsaným projektům je Pakoon 0.03a skutečně velmi zvláštní hra, která je tentokrát bez nějakého pevného cíle. Pokud jste v Pakoon! 2. Many mohli sjíždět svah, v Pakoon! v1.One se pokoušet za každou cenu doručit pizzu na místo určení, tak zde s ničím podobným nepočítejte. Vaším jediným cílem se bude za každou cenu příjemně odreagovat a budete k tomu mít více než silné prostředky. Na první pohled v nenápadném autě se toho totiž skrývá poměrně dost na to. Budete-li trochu pátrat, zjistíte, že máte k dispozici poměrně silný letecký motor. S ním nebude problém dosáhnout opravdu pestrých rychlostí. Můžete se tak vydat na vrchol kopce a pokoušet se o co možná nejšílenější jízdu či se prostě jen tak rozjet a zkoušet jak to vlastně může celé dopadnout. Není to ale pořád nic proti tomu, co váš může čekat, vytáhnete-li z vaší mašiny vrtuli, která z vás na jistý čas udělá helikoptéru. I když vlastně ne tak docela!

Abyste mohli vzlétnout, budete se muset pořádně rozjet. Přimyslíte-li si ale fakt, že prakticky co krok, to nerovnost, jistě tušíte, že o zábavu budete mít postaráno. Zvláště, když by vaše vrtule měla zůstat nepoškozená. Je sice pravdou, že se kdykoliv můžete vrátit na počátek levelu, kdy váš technický stav bude naprosto perfektní, ale v takovém případě musíte počítat s tím, že to nebude zrovna to pravé ořechové. Pokud si tedy nebudete se svoji jízdou jistí, doporučuji ze sebe udělat helikoptéru, až dorazíte na nějaký větší hrbol. V takovém případě se stačí pak jenom pořádně rozjet a sledovat tu parádní podívanou. Nyní už bude záležet pouze na vás, jak dlouho se ve vzduchu udržíte. V kombinaci s aerodynamickým motorem se jedná o velmi zajímavou podívanou, kterou rozhodně doporučujeme. Nic ale netrvá věčně a největší pravděpodobností se dříve nebo později zřítíte, buďto o kamenné útesy anebo na hladině moře. V takovém případě vám už poškozenou vrtuli nahradí již zmíněný restart a vy se bez obav můžete pokoušet o další dovádění, a to tak dlouho, dokud vás hra jednoduše neomrzí.

Mapa je zde sice jen jedna, ale jak bylo již řečeno, skrývá v sobě několik zajímavých úseků. Ty vám ale prozrazovat nebudu, abych vás nepřipravil o to překvapení, které tato hra nabízí. Technické zpracování je pak kapitolou sama pro sebe, je velice detailní a vy se tak po celou dobu budete mít nač koukat. Když k tomu připočteme výbornou hratelnost, máme zde poměrně slušnou prácičku. I když vás titul neudrží u monitoru dlouhé hodiny, má skutečně něco do sebe a jste-li fanoušky této série, pak vám titul rozhodně doporučujeme.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

johôojbk | 09.04.06 v 11:13

8-)


galerie

Pakoon 0.03a Pakoon 0.03a Pakoon 0.03a Pakoon 0.03a Pakoon 0.03a

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce