recenze

Fishhead Kart

Fishhead Kart

Hry z rodiny Fishead jistě netřeba nijak dlouze připomínat - jedná se o značně ulítlé záležitosti - většinou arkádového charakteru - které se točí kolem nehezkého mišmaše člověka a ryby. Fishhead Kart nám ale směle odbočil o 360 stupňů, rovnou mezi závody...
Když si ovšem odmyslíme položabího hlavního hrdinu, není na Fishhead Kart nic až tak výjimečného - hra je vcelku stereotypní, nedisponuje zrovna velkým počtem tratí (a už vůbec ne vysokým počtem zajímavých tratí :)) a její fyzika je mírně řečeno padlá na hlavu.

Co ale hra ztrácí v těchto oblastech, bohatě vynahrazuje svou nejednoduchostí, skoro bych řekl až zákeřností, což ale pochopitelně nesedne hned tak každému a nováčci, kteří vyloženě nespí s volantem pod polštářem, jednoduše ostrouhají. Ona ta AI není zase bůhvíjak študovaná, fígl je ovšem v tom, že pokud se dostane do vedení, už ji z něj nedostanete, ani kdybyste měli v kapse BFG.

Fishhead Kart není špatný arkádově-závodní kousek, který ovšem zcela logicky doporučuji jen velkým flegmatikům a lidem s dobrým srdíčkem...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Marian | 20.03.07 v 09:39

... a mně se to líbí! :-)

petryss | 19.03.07 v 18:52

K R A V I N A ! ! ! ! ! ! !

Belgarion_Kolder | 15.03.07 v 18:15

No, vážně má být v perexu "odbočil o 360 stupňů"? Jak to já starej rejpal vidím, tak odbočit o 360° je nemožné - 360° je plný úhel (či jak se tomu nadává), díky čemuž věta v perexu vyznívá jako "odbočil přímo vpřed".
Pokud to teda nemá být narážka na ulítlosti této hry.


galerie

Fishhead Kart Fishhead Kart