recenze

Cursor Run!

Cursor Run!

Běžící kurzor, jak zní zhruba v českém překladu název dnešního kousku, bude počin, který vás sice nějak výrazně nenadchne, ale zároveň ani neurazí. Vaším úkolem bude protlačit labyrintem na první pohled nenápadný objekt, a to hned v několika úrovních.
Ano, možná někteří z vás budou namítat, že samotný námět je velice triviální, přesto bych rád dodal, že rozhodně není nezábavný a pokud titulu Cursor Run! nějakou tu chvilku věnujete, budete se celkem i bavit. Protože na našem serveru mnoho podobných her nemáme, rád bych celé myšlence projektu věnoval trochu více slov.

Oč tedy jde? Je to velmi snadné. Nacházíte se vždy v levelu, který je hotovým bludištěm. V něm máte na první pohled velice snadný úkol. Musíte myší uchopit hlavní objekt a dostat ho do cíle. Vtip je ale v tom, že se nesmíte v žádném případě čehokoliv dotknout. V počátcích vám tato informace možná přijde k smíchu, ovšem později ji už budete muset brát vážně. Prostor se občas velmi nepěkně zúží. Je sice pravdou, že k dispozici máte velmi zajímavé bonusy, které vás například zmenší nebo nějak jinak upraví, přesto zde platí krutá rovnice, a to, že jedna chyba znamená okamžitou smrt!

I když zde není mnoho možností, přiznám se vám, že jsem se bavil opravdu skvěle. Cursor Run! je totiž skutečně kousek, jenž se nesnaží hrát na nějakou dokonalou gamesku. Má svůj předem stanovený námět a kdo ho příjme se všemi aspekty, bude se královsky bavit. Ostatním nezbude nic jiného, než se poohlídnout po něčem jiném. Jen bych doplnil, že přijde-li vám počet úrovní jako nedostatečný, není vůbec žádným problémem spustit si editor a projevit svou dávku kreativity.

stáhnout hru
artman

autor
/ artman

Skóre

70 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

DAN | 29.08.06 v 22:07

pravda:
hra je udelana v GM
s pomoci proseni o tutos
taky jsem mu pomahal


galerie

Cursor Run! Cursor Run! Cursor Run! Cursor Run! Cursor Run!