recenze

Elements of Escape

Elements of Escape

Oheň a voda. Dva nespoutané živly, které mohou člověku pomoci, ale mohou ho také zničit. Z hlubokých filozofických úvah je lepší se přesunout k této logické hře, kde oheň a (zmrzlá) voda budou nuceni spolupracovat.
K úspěšnému splnění cíle je potřeba obojího. Budete mít plné ruce práce, neboť jak známo led velmi rychle taje…

Tyto dva čtverečky jsou vskutku nerozlučná dvojka. Bez vzájemné pomoci se nedostanou dál než pár centimetrů. V cestě jim stojí takové překážky, které rozbijí jen svými specifickými vlastnostmi. Za úkol máte dostat oba své svěřence k cílovému praporku. Ten je schován za hory a doly, za devatery dveřmi, lány ostnů a nespočtem krabic. No rozhodně na některé pasti z výčtu narazíte. Vtip je v tom, že mnohdy musíte provádět akce velmi rychle, účelně a přesně. Jestliže chcete bezpečně proskákat po ledových kostkách na druhou stranu, musíte tyto studené kostky nejprve vytvořit na správných místech a pak je využít dostatečně rychle než roztají. Jejich počet je ke všemu omezen, takže si raději netvořte ledový domeček jako já a nechte si je na jiné účely. Totéž platí i o plamíncích, které střílí váš kolega. Nikdy předem nevíte, kde bude potřeba ten druhý.

Možná je to spíše hopsačka, neboť hádanky nejsou nikterak těžké a spíše se budete snažit včas přeskákat tam či onam. V každém případě je to nenáročná zábava.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 11.06.17 v 17:18

hopsačka v podání kostky proč ne


galerie

Elements of Escape Elements of Escape Elements of Escape

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce