recenze

Baroll

Baroll

V následující gamesce bude muset přepravovat ropu a to s co možná nejmenšími ztrátami. Na nic ale nečekejte a gamesku pečlivě vyzkoušejte. Klon Oil Cup je vám plně k dispozici ;). Jednoduché zpracování zaručuje hodiny kvalitní zábavy.
Pokud zalovíte v paměti, možná si vzpomenete na sharewarovou hru Oil Cup. Pokud si nevzpomínáte, nevadí, zkusím ji připomenout. Princip byl naprosto jednoduchý. Byla rafinerie a nějaké cílové místo. Z rafinerie začala po nějaké době téct ropa, a vy jste do té doby museli mezi vrtem a skladištěm postavit trubky.

Slušný remake

Je to tak, Baroll není ničím jiným, než slušným remakem této myšlenky. Přichází ovšem s tolika novinkami, že vás možná i ohromí! Princip je tedy jednoduchý, z místa A po nějakém čase začnou vyjíždět barely, které se musí dostat do místa B. Vám tedy nezbívá než kombinovat koleje tak, aby se materiál dopravil v pořádku. Jaké jsou teda ty inovovace? Například není pouze 1 místo A. V některých misích máte několik továren a několik skladišť. Jindy zase skladiště nepřijme víc jak určitý počet barelů.

Grafika & Hudba

Tam, kde většinou exceluje nápad a hratelnost, sklame zpracování vizuální. U Barollu naštěstí toto pravidlo neplatí, a můžeme se těšit na graficky docela povedenou hru. Navíc vizuální prostředí je velice variabilní. Děj se odehrává ve vesmíru, na pláži, v továrně.. A hudba? Také skvělá! Kromě vysoké obtížnosti tato hra nemá nejmenších chybiček, takže pokud máte rádi logické rychlíky, bude určitě spokojeni!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce