recenze

rhacp

rhacp

Co takhle trochu oživit stařičký koncept legendárního hada? V příjemných grafických prostředích dostáváte snake, jak má být! Jen se chová trochu netradičně, ale to hlavní si zachoval – skvěle baví.
Klasický had už je dnes záležitostí spíše starších mobilních přístrojů, vývoj jde totiž stále kupředu. Rhacp je tak gameska postavená na známém principu (se spoustu novinek) předělaná do pohledného 3D kabátku.

Ovládáte tedy jakousi sympatickou příšerku jen s notnou dávkou představivosti připomínající vzpomínaného živočicha. Vaším primárním úkolem je vedle sbírání barevných puntíků hlavou ničit podobné menší hady, kteří se po celé herní ploše volně pohybují. Počet zničených potvůrek nutný pro postup do dalšího levelu je vidět v levém horním rohu obrazovky. Běda ale jak narazí do vašeho rostoucího ocasu. Pak se z jejich zadečku vylíhne malá mina, jež je pro vás smrtelným nebezpečím. Avšak pokud sesbíráte všechny puntíky rozmístěné po levelu, mina zmizí a promění se také na takový neškodný puntík. Obohacený princip dělá z této nenápadné gamesky opravdu výtečnou zábavu. A to vše ve v slušivém grafickém a uším lahodícím zvukovém kabátku. Herní prostředí se mění s levely, některé jsou skutečnou pastvou pro oči.

Rhacp je přes několik nedostatků, jež by se daly vylepšit a prodloužily herní dobu, velmi zajímavým a chytlavým titulem, jenž mi nezbývá než vřele doporučit. Zkuste, zábava na nudný večer zaručena!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

Manfred | 24.02.07 v 20:58

mno sqely :) hat ! to stahuju hned!


galerie

rhacp rhacp rhacp

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce